Activeer nu je e-Box om je digitale fiscale fiche te raadplegen!

Ontving je in 2020 een werkloosheidsuitkering van het A.B.V.V.? Dan komt je fiscale fiche eraan!

Het ABVV gebruikt vanaf heden ook My e-Box om met jou te communiceren. Door je e-Box te activeren voor 28 februari, zal je toegang hebben tot jouw digitale fiscale fiche met je werkloosheidsinkomsten van het jaar 2020.

Het ABVV gebruikt de e-Box ook om je beslissingen van de RVA door te sturen die verband houden met je uitkeringsaanvragen, evenals informatiedocumenten of ontvangstbewijzen die betrekking hebben tot jouw dossier.

 

My e-Box, wat is dat?

My e-Box, is jouw persoonlijke en officiële digitale brievenbus. Deze brievenbus verzamelt al jouw administratieve documenten op één plaats, in een hoog beveiligde omgeving: fiscale fiches, pensioenfiches, RVA documenten, enz. Zo heb je steeds al je documenten bij de hand, waar en wanneer je maar wilt.  

Via My e-box heb je toegang tot een steeds groeiend aantal (overheids)documenten zoals pensioenfiches, aanvullend pensioengegevens, fiscale documenten, enz.

Hoe jouw e-Box activeren ?

  • – Ga naar myebox.be
  • – Identificeer je aan de hand van je elektronische identiteitskaart, de applicatie Itsme of via je
  •   Token.
  • – Activeer je e-Box door je e-mailadres op te geven.

 

Uiteraard kan je nog steeds gebruik maken van My ABVV

My ABVV is jouw persoonlijke online ABVV-dossier, die het jou mogelijk maakt de betaling van je lidmaatschap of de uitbetaling van je werkloosheidsuitkering op te volgen, jouw persoonlijke gegevens te controleren, attesten te downloaden, maar ook om een vraag te stellen in verband met jouw dossier of je uitkeringen. Raadpleeg je dossier op My ABVV.