4 jaar regering-Michel: 4 jaar sociale achteruitgang

Sinds oktober 2014 organiseert de regering-Michel met N-VA, CD&V, Open Vld en MR een ware sociale afbraak. In vier jaar haalden ze je rechten en je sociale bescherming onderuit. Hun ‘besparingen’ leidden, direct of indirect, tot minder koopkracht. Werknemers en mensen die van een uitkering moeten leven worden allemaal geraakt, maar veel ingrepen komen extra zwaar aan voor vrouwen. Ondertussen worden de grote bedrijven en de grote vermogens gepamperd en dicteren zij het beleid van Michel. Het sociaal overleg wordt in een strak keurslijf gegoten. Deze lange lijst met onrechtvaardige, asociale en oneerlijke ingrepen is niet volledig: na vier jaar sociale afbraak is er gewoon te veel om hier op te lijsten. Wij willen het anders. Samen kan het ook !

Lees verder.